ProOpti hjälper sina kunder att hålla koll på alla deras IT-tjänster och dess nyttjande. Som anställd på ProOpti arbetar du nära företagets utmaningar och du är alltid en viktig del av helheten. ProOpti befinner sig nu i en tillväxtfas och söker nu en Account Manager, som vill jobba nära kollegor och partners med att effektivisera IT- miljön för flertalet av Sveriges mest prominenta företag och organisationer.

ProOpti är ett entreprenörsdrivet och värderingsstyrt företag där du som medarbetare är viktig och har stor möjlighet att påverka. Det dagliga arbetet grundar sig i bolagets värdeord: Snabbhet, Närhet, Engagemang och Professionalism.

Om tjänsten:

ProOpti behöver nu förstärka sin säljavdelning med ytterligare en Account Manager, den här gången med placering i Göteborg.

Du kommer ansvara för försäljningen av bolagets egenutvecklade programvara Pro och företagets tjänster, både via partners och direkt till slutkund. Kunderna  finns både inom privat och offentlig sektor, framförallt på den svenska och nordiska marknaden.

  • Du hanterar hela försäljningsprocessen för att säkerställa leverans mot viktiga affärsmål med tydlig inriktning på nykundsbearbetning.
  • Du utvecklar ny-kundsbearbetning genom en kombination av kalla samtal, webinar och andra marknadsdrivande aktiviteter tillsammans med försäljningschef
         och marknadsansvarig.
  • Du driver processer på flera nivåer hos våra kunder och partners för att säkerställa krav & behov och därefter förankra förslag till förbättringar. 
  • Du identifierar potentiella affärspartners för att positionera vår lösning genom strategisk värdebaserad försäljning, ROI-analys och kundreferenser.
Vi söker
 

Vi söker

Vi söker dig som är driven och entusiastisk och som har erfarenhet av komplex lösningsförsäljning, och dokumenterat goda resultat av konsultativ värdebaserad försäljning. För att nå framgång i rollen bör du ha flera års erfarenhet av kvalificerad B2B-försäljning av både IT-tjänster och -system.

Meriterande är också en teknisk högskoleutbildning alternativt har du en ekonom- och/eller marknadsutbildning kombinerat med ett stort teknikintresse. Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

För att trivas på ProOpti är du van vid och gillar att arbeta i ett företag i förändring. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. ProOpti är ett utpräglat entreprenörsföretag som kännetecknas av engagemang och prestigelöshet. Om du motiveras av att arbeta målinriktat, är självgående och tycker om stort eget ansvar passar du hos ProOpti.

Personliga egenskaper som vi värdesätter är att du är positiv, har en stark drivkraft, hög energinivå och är lösningsinriktad. Du har en konsultativ försäljningsstil, trivs med att sälja kvalitetslösningar och kan driva processer på flera nivåer inom större organisationer över en längre tid utan att tappa fart och tålamod.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en plats i ett framgångsrikt försäljnings- och utvecklingsorienterat bolag med korta beslutsvägar där du blir en viktig del av bolagets framgång. Du erbjuds en fast lön plus provision, tjänstepension och friskvård.

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar ProOpti med Salesgroup. Har du frågor är du välkommen att ringa på 08-26 20 00. Tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar löpande urval i denna rekryteringsprocess och välkomnar därför din ansökan snarast.

Ansök här!

 

  

 

Ansökan
 Känns detta som en lockande utmaning? Läs g

 

Ansökan
 Känns detta som en lockand