Applikationskonsult med erfarenhet av SQL och .NET - till produktbolag i teknisk framkant

Har Du arbetat med applikationssupport tidigare och/eller har grundläggande erfarenhet av programmering inom SQL och .NET plattformen? Vill Du hellre arbeta med teknik OCH människor än i en ren utvecklarroll? Läs vidare för då kan denna rollen passa just Dig!

Vi på ProOpti söker en Applikationskonsult för att vi ska kunna leverera och hantera vår framgångsrika och väletablerade Technology Optimization Management-produkt (Pro). På ett intressant sätt synliggör vi nyttjande av IT tjänster och deras kostnader så att kunderna får pengar till att digitalisera och effektivisera sin miljö detta så att de kan hänga med i den snabba IT-utvecklingen.

Om rollen:
En stor del av rollen handlar om att kunna förstå kundens behov och se hur vår lösning passar in och kan implementeras samt integreras med andra system. Vissa önskemål kan kräva att Du tar fram unika kundanpassningar för att kunna lösa just den kundens behov, tillsammans med Ditt kundteam. Förutom design, implementation, testning så ingår förstås djupare felsökning. Utmaningen i rollen är att kunna förstå kundens utmaningar och hitta kreativa lösningar. Du jobbar i nära kontakt med projektledaren och i rollen blir Du den rådgivande experten som andra kan vända sig till när det dyker upp komplexa frågor.
Du kommer att arbeta på vårt nyrenoverade och fräscha kontor i hjärtat av Östermalm, med närhet till buss och tunnelbana. I rollen finns även möjlighet att kunna arbeta remote från något av våra andra kontor. I denna rekrytering har vi ett specifikt fokus på att hitta dig som vill jobba nära kunder och som drivs av både teknik och människor.

Din erfarenhet/kompetens:
Du har en god erfarenhet av SQL och .NET plattformen och en grundläggande förståelse för system och integration samt hur allt hänger ihop. För att lösa våra ärenden programmerar vi ofta i SQL (T-sql) och vb.net, har du inte erfarenhet av just dessa språk så kan vi lära dig. Vi tror att Du har en teknisk utbildning och att Du har arbetat några år inom IT och/eller Telecom.
För denna tjänst krävs det att Du talar och skriver flytande svenska och engelska.

Ansökan:

I denna process samarbetar ProOpti med House of Skills. Om Du vill veta mer om positionen eller om Du vill ansökan till tjänsten, kontakta Linda@houseofskills.se. Ser fram emot din kontakt!

 

Vi är ProOpti

ProOpti är ett framgångsrikt företag som har varit på marknaden sedan 1992 under det tidigare namnet Teleopti TEM. Vi är en global leverantör av lösningar för Technology Optimization Management (TOM) där vi optimerar och visualiserar användningen och kostnader för IT- och kommunikationstjänster.

Med ett omfattande nätverk av kunder och partners är vi en global leverantör som levererar tjänster i mer än 80 länder över hela världen. När Du jobbar med oss får Du möjlighet att utveckla dig själv i en kreativ miljö med intressanta kunder, som en del av kompetenta, erfarna och engagerade kollegor. Vi är följer och lever våra kärnvärden, vilket innebär att vi alltid är professionella, engagerade, snabba och nära. ProOpti kännetecknas av en stark entreprenörsanda och vi är stolta över att ha en dynamisk, flexibel och kreativ organisation där det är högt i tak.