Vill Du arbeta som Teknisk Projektledare i nära dialog med kund?

Vi på ProOpti AB söker en framåtlutande Teknisk projektledare som kan se möjligheter hos kunden och som kan se till vi kan leverera vår framgångsrika Technology Optimization Management-produkt (Pro) på ett enkelt sätt samtidigt som vi får en supernöjd kund. På ett intressant sätt synliggör vi nyttjande av IT tjänster och deras kostnader så att kunderna får pengar till att digitalisera och effektivisera sin miljö detta så att de kan hänga med i den snabba IT-utvecklingen.

 

Du kommer att arbeta på vårt nyrenoverade och fräscha kontor i hjärtat av Östermalm, med närhet till buss och tunnelbana. I rollen finns även möjlighet att kunna arbeta remote från något av våra andra kontor. Tjänsten innebär att Du får möjlighet att resa, både inom Sverige och internationellt, då vi har stora globala kunder som använder vår produkt.

I denna rekrytering har vi ett specifikt fokus på att hitta dig som vill jobba nära kunder och som drivs av både teknik och människor.

 

Arbetsbeskrivning och önskad kompetens

Det kommer primärt att vara Du som har ansvar för att leverera och hantera dialogen med våra kunder och partners. Du kommer att initiera, sätta upp projektplan och resurser, driva, hålla ihop och koordinera projekt för utvalda kunder. I rollen innebär det även att leda och hålla i workshops samt vägleda kunderna genom implementation och systemkonfiguration. Därför är det bra om Du har grundläggande SQL-kompetens och en grundläggande förståelse för system och integration.

I rollen kommer Du ha budgetansvar samt ansvar för att projektet håller deadline och att kunderna blir nöjda.

Vi tror att Du har en teknisk utbildning bakom dig och att Du har arbetat inom IT och/eller Telecom branschen de senaste åren

För denna tjänst krävs det att Du talar och skriver flytande svenska och engelska

 

Ansökan:

I denna process samarbetar ProOpti med House of Skills. Om Du vill veta mer om positionen eller om Du vill ansökan till tjänsten, kontakta Linda@houseofskills.se. Ser fram emot din kontakt!

 

Vi är ProOpti

ProOpti är ett framgångsrikt företag som har varit på marknaden sedan 1992 under det tidigare namnet Teleopti TEM. Vi är en global leverantör av lösningar för Technology Optimization Management (TOM) där vi optimerar och visualiserar användningen och kostnader för IT- och kommunikationstjänster.

Med ett omfattande nätverk av kunder och partners är vi en global leverantör som levererar tjänster i mer än 80 länder över hela världen. När Du jobbar med oss får Du möjlighet att utveckla dig själv i en kreativ miljö med intressanta kunder, som en del av kompetenta, erfarna och engagerade kollegor. Vi är följer och lever våra kärnvärden, vilket innebär att vi alltid är professionella, engagerade, snabba och nära. ProOpti kännetecknas av en stark entreprenörsanda och vi är stolta över att ha en dynamisk, flexibel och kreativ organisation där det är högt i tak.

Besök gärna vår hemsida: www.proopti.com.